BFGOODRICH
ADVANTAGE
  • Onroad-däck
  • SOMMARDÄCK

    SOMMARDÄCK

118 tillgänglig(a) storlek(ar)

BFGOODRICH ADVANTAGE

  • Onroad-däck

  • SOMMARDÄCK

    SOMMARDÄCK

Var dig själv, forma din resa!

BFGoodrich Advantage har utvecklats för förare som vill ha kontroll, med kortare bromssträckor på våta och torra vägar och ökad styrprecision.

• Senaste generationens sommardäck från BFGoodrich
• Utmärkt torr- och våtbromsförmåga[1]
• Väghållning med hög precision på våta vägar[2]
• Konstruerat för ökad livslängd och prisvärdhet
• Dynamiskt däckmönster inspirerat av racing

Utvecklat för hög bromsförmåga på våta och torra vägar.

En ny gummiblandning och ett nytt däckmönster på BFGoodrich Advantage sommardäck ger utmärkt våt- och torrbromsförmåga, med 1,5 m kortare bromssträcka på torra vägar, 2,4 m kortare sträcka i vått väglag[1] och den bästa våtklassen för storleken 16” och upp. Trygg kontroll med reaktivitet och körprecision medför att dina sommarmil blir en säker upplevelse.

bfg advantage 1

Mycket bränslesnålt däck.

När du vill ha prestanda och valuta för pengarna, motsvarar BFGoodrich Advantage sommardäck förväntningarna. Gummiblandningen Handling Plus och sammankopplade band förbättrar rullmotståndet och hjälper till att minska bränsleförbrukningen utan att ge avkall på responsiva köregenskaper och bromsförmåga.

bfg advantage 2

Premiumdesign som inspirerats av racing.

Om stil är lika viktigt som prestanda, är BFGoodrich Advantage däcket för dig. Detta sommardäck ståtar med ett dynamiskt däckmönster som inspirerats av racing och racingteknik och har en färgad logotyp som tillval om du vill skapa ett unikt och personligt utseende. BFGoodrich Advantage sommardäck S

bfg advantage 3
BFGOODRICH ADVANTAGE Recensioner
Äger du det här däcket?
Skriv ett omdöme

118 storlekar tillgängliga för BFGOODRICH ADVANTAGE

Fits your vehicle

BFGOODRICH ADVANTAGE 195/55R20 95H XL

Europeisk däcketikett

Klass energieffektivitet

C

Klass våtgrepp

A

Klass utvändigt bullerljud

70 dB

Bredd

195

Profil

55

Diameter

20

Belastningskapacitet

95

Hastighetskapacitet

H

Juridiska anmärkningar

(1) - våt- och torrbromsning – Michelin-koncernens interna bromsstudier som genomfördes i juli 2019 på Ladoux testbana. Storlek 205/55R16 91V, fordon VW golf 7, i jämförelse med den föregående generationen (BFG G Grip). Genomsnittsresultat. Bromsning från 80 km/h till 20 km/h på våt väg med ABS. Bromsning från 100 km/h till 0 km/h på torr väg med ABS.

(2) - köregenskaper och styrning – Michelin-koncernens interna bromsstudier genomförda i juli 2019 på Ladoux testbana. Storlek 205/55R16 91V, fordon VW golf 7, i jämförelse med den föregående generationen (BFG G Grip).

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.