BFGoodrich Dakar Nyheter

Sebastien Loeb kör BFGoodrich!

För sitt första deltagande i Dakar i Saudiarabien har mästaren återigen valt BFGoodrich-däck för att följa honom på världens mest extrema rally. Utrustad med KDR2 + kommer Sebastien Loeb att utmana den saudiarabiska underlaget, som är känd för att vara bland de svåraste för däck. Om du vill veta mer om Sebastien Loebs Dakar-äventyr med BFGoodrich, håll kontakten på våra sociala nätverk! Sebastien Loeb kanske svarar på dina frågor 😉.

1st news

copyrights : fraymedia©

2nd news min

copyrights : tanke©

Vinn Dakar-supportpaketet med BFGoodrich!

Följ oss på sociala medier för att ha chansen att vinna det perfekta Dakar-paketet och var redo att följa tävlingen i BFGoodrichs färger! En vacker tröja, en resväska att ta med överallt, en mugg och många andra presenter väntar på dig!

Kommer du ihåg Red Bull Off-Road Junior Team, som består av unga amerikanska förare som tränas av Cyril Despres?

 

Mitche Guthrie kommer tillbaka i början av Dakar den 3 januari! Seth Quintero, som inte kunde delta förra året, kommer att tävla sin första Dakar 2021! En ny upplaga som sannolikt kommer att bli en riktig ögonöppnare ...

3rd news

copyrights : @world©

4th news min

copyrights : @world©

En 43: e upplagan som lovar att bli full av överraskningar!

 

De stora lagen tävlar återigen om segern på denna 43: e Dakar. Om Carlos Sainz hade vunnit förra året, lovar tävlingen att bli tuff i år! Så är du Carlos Sainz, Nasser Al-Attiyah eller Stéphane Peterhansel?

Isidre Esteve är tillbaka på vägen till Dakar i en Toyota Hilux med BFGoodrich

Den spanska föraren kör i år för att utmana de saudiska vägarna utrustad med BFGoodrich. Kör en Toyota Hilux för att försöka gå upp på pallen.

5th news

copyrights : REPSOLRALLYTEAM©

6th news

copyrights : @world©

Efter att ha vunnit T2-kategorin 2020, tacklar nu Christian Lavieille och Jean-Pierre Garcin T1-kategorin.

Det 100% franska paret med nummer #326 tävlar i år i T1-kategorin. Det är i Normandie MD Rally Team som besättningen hittade en av de sista Optimus i Antoine Morels sortiment: en Evo 4.

Matthieu Serradori, piloten som spelar i storliga!

Vi minns honom för sin seger på den åttonde etappen i Dakar! Matthieu Serradori och hans medförare Fabian Lurquin är tillbaka på Dakar i år och tänker göra ännu bättre än förra året! Redan 8a i år 2020, vad har de för oss i år?

7th news

copyrights : @world©

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.